آشنایی با موجوداتی به نام میگو آب شور

میگو آب شور با توجه به کاربرد و خواصی که دارد، توسط صنعت ماهیان گرمسیری به عنوان مهمترین ماده غذایی در کل جهان در نظر گرفته می شود. این در شرایطی است که این نوع میگو حاوی مقدار باورنکردنی بالایی از انرژی است. اگر میزان کاربرد و وجود میگو آب شور در حال حاضر را نادیده می گرفتیم، ممکن بود که صنعت ماهی های گرمسیری امروزه وجود نداشته باشد. برای کمک به ماهی های گرمسیری لارو از امکانات خوبی برخوردار است، تقریباً همه افرادی که ماهیان گرمسیری را در خانه پرورش می دهند و تقریباً در همه مزارع ماهی از میگو آب شور استفاده می شود.

شناخت انواع میگو آب شور

میگو آب شور با میگوهای واقعی متفاوت است و در اقیانوس ها نمی توان آنها را یافت، اما در بسیاری از بدن های آبی جهان، به ویژه آب های نمکی دریایی یافت می شود. آنچه در مورد این سخت پوستان بسیار جذاب است توانایی آنها برای سازگاری آسان با نوسانات شوری آب است. میگو آب شور می تواند بدون مشکل در آبی زندگی کند که سطح شوری بالاتری نسبت به آب دریا داشته باشد. آنها همچنین برای یک محیط آبی که تنها یک دهم از شوری موجود در آب های دریایی را دارد تحمل بالایی دارند.

میگو کورال راه راه

میگو کورال راه راه از جمله برترین میگو های آب شور بوده که می توان این میگو را با نگهداری راحت و آسان پرورش داد. البته میگو کورال از نوع میگو های صلح طلب می باشد و با انواع میگو ها سازگاری دارد. این آبزی در رنگ قرمز یافت می شود و در رژیم غذایی آن گوشت استفاده می شود. بهترین PH برای نگهداری این میگو از 72 الی 78 می باشد و مکمل های غذایی که برای این میگو استفاده می شود باید دارای منزیم، ید، عناصر کمیاب باشند. زیستگاه اصلی این میگو ها در سوماترا، اندونزی، هاوایی، سبو و کارائیب می باشد.

میگو تایگر

 از برترین میگو های تزیینی که البته نگهداری آن ها راحت و آسان می باشد، میگو تایگر نام دارد. این میگو نیز از خلق و خوی آرامی برخوردار می باشد و از رنگ های سفید و قرمز تشکیل شده است. میگو تایگر در دمای 72 الی 78 فارنهایت زندگی می کند و بهترین شوری آب برای این میگو ها از 1.023 الی 1.025 می باشد.

میگو کمل

 از گونه های دیگر میگو آب شور میگو کمل است. بهتر است بدانید که این میگو را می توانید به راحتی در مکان های مختلفی نگهداری کنید و سطح نگهداری این میگو بسیار راحت بوده و البته از خلق و خوی بالایی برخوردار می باشد. این میگو در رنگ های آبی، قرمز و سفید تشکیل شده است و بهترین دما برای آن 64 الی 77 درجه فارنهایت می باشد. PH آب مورد نیاز برای زندگی این میگو از 4 الی 8 می باشد و بهترین شوری آب این میگو از 1.023 الی 1.025 است.
میگو اسکارلت

میگو اسکارلت از میگو های صلح طلبی است که در وضعیت بسیار راحتی قابل پرورش می باشد. این میگو دراندونزی و سریلانکا یافت می شود و از مواد گوشتی برای تغذیه استفاده می کند. میگو اسکارلت از کلسیم، منزیم، ید زیادی برخوردار بوده است و در مورد رنگ بدنه این میگو می توان گفت که از رنگ قرمز و سفید تشکیل شده است. برای تغذیه میگو اسکارلت می توانید از میگو خشک و منجمد شده و غذا های پولکی استفاده کنید تا میزان ید در بدن آن افزایش یابد.

درباره ماهی آب شور چه می دانید؟ معرفی 3 نوع ماهی پرطرفدار

انواع ماهی های آب شور در بین ماهیان آکواریومی و ماهیگیران سراسر دنیا بسیار محبوب هستند، این ماهی ها که نام دیگرشان ماهی دریایی نیز است، همانطور که از نامشان مشخص است در آب های شور یافت می شوند و می توانند به صورت تنهایی یا گروهی زندگی کنند. ماهیان آب شور انواع مختلفی دارند که بعضی از گونه های آن ها را به عنوان ماهی تزیینی در آکواریوم ها نگه می دارند و برخی دیگر را صید می کنند و می خورند. 

زیستگاه انواع ماهی آب شور

عوامل متعدد و مختلفی از جمله عمق و جریان آب، درجه حرارت، مقدار گیاهان دریایی و جلبک، سنگ، صخره و شن در تعیین محل زندگی ماهی های آب شور موثر است. مقدار نمک آب و غذاهایی که در آن وجود دارد نیز در تعیین محل زندگی ماهی ها موثر است.

در محلی به نام پای رود آب شیرین و شور به هم می رسند و با هم مخلوط می شوند که این مکان نیز محل زندگی دسته ای دیگر از آبزیان است. موجودات ریز و میکروسکوپی مثل فیتوپلانکتون ها و انواع نهنگ ها و وال های بزرگ در اقیانوس ها زندگی می کنند ماهیان آب شور از جمله معروف ترین انواع این آبزیان هستند که می توانند هم در سطح آب و هم در اعماق اقیانوس زندگی کنند.

دلقک ماهی آب شور

این ماهی ها انواع مختلفی از جمله دلقک ماهی اسلاریس نارنجی و اسلاریس سیاه دارند که برای نگهداری در آکواریوم نسبت به سایر گونه های این ماهیان به خصوص برای تازه کار ها مناسب تر اند. دلقک ماهی ها را می توانید به صورت جفت یا تکی و در سایز های متفاوت نگه دارید، توجه کنید که از آن جایی که این ماهی ها قلمرو طلب بوده و نسبت به قلمروشان حساس هستند، توصیه می شود بیشتر از جفت آن ها را در یک آکواریوم با اندازه کوچک نگهداری نکنید. این ماهی ها در حالت طبیعی و در اقیانوس با شقایق ها همزیستی می کنند و در صورتی که در آکواریوم شقایق نباشد، (که آبزی مناسبی برای افراد مبتدی نیست) برای پنهان شدن به کنار ریف های دیگر می روند.

دلقک ماهی اسلاریس سیاه

این گونه تا زمان بلوغش به رنگ نارنجی است ولی به مرور به رنگ نارنجی تیره و سیاه در می آید و گزینه مناسب و مقاومی برای آکواریوم های ریف اند.