بررسی دوربین های مداربسته آنالوگ،دیجیتال و تحت شبکه

دوربین مدار بسته اولین بار در کشور ایالات متحده آمریکا اختراع شد. هدف از اختراع دوربین مدار بسته کنترل بهتر محیط های اداری و تجاری و همچنین محیط های مسکونی می باشد.

دوربین های مدار بسته کمک شایانی نیز به پلیس راهور نموده اند؛ به لطف استفاده از دوربین های مدار بسته در کنترل ترافیک، هم امکان رصد شبانه روزی برای پلیس به وجود آمد و همچنین میزان تخلف را نیز بسیار کاهش داد.

شرکت های فراوانی در زمینه تولید دوربین مدار بسته فعالیت می نمایند؛ شرکت دانش بنیان داهوا نیز یکی از این شرکت هاست.

دوربین های مدار بسته در سه نوع تولید شده اند؛ آنالوگ، دیجیتال و دوربین های مداربسته تحت شبکه

دوربین مدار بسته آنالوگ

اولین نوع از دوربین های مدار بسته که وارد بازار شدند، دوربین های آنالوگ بودند. این نوع از دوربین های مدار بسته کیفیت مناسبی نداشتند و همچنین در انتقال داده های ضبظ شده نیز سرعت بسیار پایینی داشتند.

اتصال این دوربین ها به صورت با سیم بوده و از طریق کابل کواکسیال به دستگاه ضبط کننده یعنی DVR متصل می گردد.

دوربین های مدار بسته آنالوگ اگرچه آغاز این مسیر پر فراز نشیب بوده اند اما دارای ضعف های جدی بوده و همین موضوع سبب شد تا مهندسین این حوزه به فکر راه چاره باشند.

دوربین مدار بسته تحت شبکه

همزمان با ورود به دهه 2000 و گسترش پیدا کردن اینترنت، مهندسین حوزه دوربین مدار بسته در فکر راهی برا اتصال دوربین های مدار بسته به شبکه و انتقال تصاویر از طریق بستر اینترنت بودند.

بدین ترتیب دوربین های مداربسته تحت شبکه پا به عرصه وجود نهادند؛ دوربین های تحت شبکه با پیروی از منطق 0 و 1 توانستند خود را به بستر شبکه اینترنت متصل نمایند.

دوربین های مدار بسته تحت شبکه داهوا در دو نوع بی سیم و با سیم تولید شده اند که هرکدام با اتصال به دستگاه NVR تصاویر را از طریق شبکه انتقال می دهند.

دوربین های تحت شبکه دارای کیفیت به مراتب بالاتری نسبت به دوربین های مدار بسته آنالوگ هستند و از طرف دیگر، قیمت بالاتری نیز دارند.

دوربین مدار بسته دیجیتال

نوع سوم دوربین ها یا دوربین های مداربسته دیجیتال با هدف بالا بردن کیفیت تصاویر تولید شدند. پایین بودن کیفیت تصاویر در دوربین های آنالوگ مانعی در برابر استفاده از دوربین ها در مراکز حساس به شمار می رفت.

دوربین های دیجیتال دارای تصاویری با کیفیت HD هستند و تا 32 مگاپیکسل نیز کیفیت تصویر دارند. دوربین های دیجیتال امکان استفاده به صورت آنالوگ و تحت شبکه را نیز دارند که یک نقطه قوت برای آن ها به شمار می رود.

تکنولوژی های مورد استفاده در دوبین های مدار بسته دیجیتال به صورت HDTVI، AHD و HDCVI می باشد.

داهوا به عنوان یک شرکت دانش بنیان توانسته است انواع دوربین های مداربسته را برای نیاز های مختلف افراد و کسب و کار ها تولید نماید و به رقابت با برند های قدیمی و مطرح در این زمینه بپردازد.

داهوا در سراسر نقاط دنیا دارای نمایندگی بوده و محصولات خود را از طریق نمایندگی های خود به فروش می رساند.

در کشور عزیزمان ایران نیز نمایندگی دوربین مدار بسته داهوا وجود دارند و فعالیت می نمایند. از نمایندگی های برتر دوربین داهوا می توان به دیجی داهوا اشاره نمود.


منبع: hamyarit.com

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد